Ugrás a fő tartalomra

Online ismerkedési ötletek nőknek

Hölgyek készüljetek, mert több udvarló vár rátok, mint azt valaha gondolni mertétek. Az internetes társkeresőket még többnyire a férfiak jelenléte dominálja, de ez most az előnyötökre válik.

Bizonyos, hogy a férfiak és nők nem fognak mostanában megváltozni, a legtöbbünk mindig egy csinos arcot keres az ellenkező nem képviselői közül. Tehát ha egy bizonyos típusú férfit szeretnél találni aki érdekel, akkor az elme, szív és lélek mellett a külsőre is gondolj, és úgy add fel ügyesen a hirdetésed, hogy olyan férfiakat vonzzon, amilyet elképzeltél magadnak.

Nézzünk egy példát egy olyan személyes hirdetésre, melyre pár hónap alatt több száz válasz érkezett. Több száz válasz, melyek írói úgy jellemzték magukat, hogy boldogok, fittek, intelligensek, érzelmileg érettek, lelkileg öntudatosak, épp olyanok, amilyet összeségében egy nő szeretne. Figyeljük meg, hogy először leírták, hogy milyennek tartják magukat. Tudva, hogy a kompatibilitás ( hogy passzoljatok ) alapvető egy sikeres kapcsolatnál, úgy kell megfogalmazni a keresendő férfi tulajdonságait, hogy az hasonló legyen az övéhez.

Szóval ki vagy Te, és mit akarsz? Gondold végig! Készíts egy listát mindarról, ami fontos a számodra! Ez eltarhat egy ideig, de érdemes időt szánni rá. Néhány óra, nap, esetleg hét csupán egy szemvillanás ahhoz képest, mintha éveket kellene egy hozzád nem illő emberrel együtt élned ahelyett, hogy a lelki társaddal tennéd. Szavazz az utóbbira, és csináld meg a házi feladatot!

Most már készen állsz rá, hogy magad megírd a saját hirdetésed. Találj ki egy figyelmet megragadó hirdetés címet! Kerüld az olyan általános, hétköznapi szöveget mint: "Elvált 40-es nő partnert keres". Rajtad kívül még ezrekre illik ez a leírás. A humor mindig beválik. Olvass bele mások hirdetéseibe, és biztosan találsz olyat, amelyik felkelti még a Te érdeklődésedet is.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

101 romantikus randi ötlet és vidám randi ötletek

Romantikus randit szeretnél vagy vicces dolgokat csinálni a számodra különleges személlyel? Van néhány régi vágású ötletünk,  hogy feldobd a kapcsolatod vagy a házasságod , tölts el egy szórakoztató napot a feleségeddel, férjeddel, barátoddal vagy barátnőddel. Teljesen mindegy, hogy első alkalom lesz, vagy már 50 éve együtt vagytok, az eredeti, különleges ötletek mindig jó hatással vannak egy kapcsolatra, és abban is segít, hogy újra és újra egymásba szeressetek. Szerencsére a romantikus randi ötletek száma gyakorlatilag végtelen. Független attól, hol élsz, milyen körülmények közt, az ötletek körülvesznek. Talán közhelyesnek tűnhet az ódivatú randi gondolata egy olyasvalakivel, aki fontos neked, de hidd el, nem csalódhatsz. Az alábbiakban 101 szórakoztató randi ötletet olvashatsz, de ez csupán a jéghegy csúcsa. Használd a listát arra, hogy újabbakat találj ki, és hozzászólásként írd meg, ha úgy gondolod, hogy érdemes megosztani másokkal is. 101 romantikus randi ötlet és vidám r

10 dolog amit utálok benned - vígjáték

10 dolog amit utálok benned Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 97 perc, 1999 Biancát hiába hívják randira a környék legmenőbb srácai. Nem mintha túlságosan tartózkodó lenne, de morc apja a fejébe vette, hogy míg Bianca nővére, Kat otthon ül, húgának is tilos a bulizás. Kat azonban kiállhatatlan, goromba pokróc, nincs senki, aki ki merne kezdeni vele. Amíg színre nem lép egy srác, aki jobban akarja Biancát a többieknél. A csöppet sem szent cél érdekében felbéreli Patrick Veronát, ezt a rejtélyes múltú, rettenthetetlennek látszó fiatalembert, hogy csábítsa el a mogorva Katet. A terv nem egyszerű, de végrehajtása sokkal bonyolultabb. Újabb szerelmes ifjoncok kerülnek elő, a párok kicsit átrendeződnek, senki nem ért semmit és végül hátha mindenki rátalál arra, akit megérdemel.

Hogyan írjunk személyes hangvételű társkereső hirdetést?

A társkereső oldalakkal kapcsolatosan a legtöbbször férfiak által elhangzó panasz az, hogy a nők nem reagálnak a hirdetésekre illetve az email-ekre. Elkerülheted az ezzel kapcsolatos problémákat, ha követed az alábbi néhány egyszerű tanácsot a hirdetésed megfogalmazását és a hölgyeknek adott válaszaidat illetően. A nők többségét nem szokták lenyűgözni a túlbuzgó, szexuálisan ráutaló megjegyzések. Íme 6 olyan tanács, mely abban segít, hogy hirdetésed tényleg személyes és figyelemfelkeltő legyen, és hogy minél többen válaszoljanak neked. 1. LÉGY ŐSZINTE. A leggyorsabb módja annak, hogy tönkretedd azt ami akár egy gyönyörű barátság is lehetett volna, a hazugság. Ha elhallgatod a tényt, hogy háromgyerekes egyedülálló szülő vagy, azzal elszalasztod a  lehetőséget, hogy rádtaláljon az az ember, aki szívesen osztozna veled a szülői örömökben. Ha nem vagy őszinte, előbb-utóbb visszaüt rád. Engedd meg másoknak, hogy maguk hozzanak döntést, hogy mit fogadnak, vagy nem fogadnak el b