Ugrás a fő tartalomra

Hogyan lépj kapcsolatba interneten egy nővel?

Az alábbi javaslatok számos email és nőkkel történt beszélgetés eredményei arra vonatkozóan, hogy mit fognak, vagy nem fognak válaszolni.

  1. Mondj valamit! A következő email elég nevetséges volt ahhoz, hogy rekordidő alatt a kukában végezze. "Szia, Laci vagyok. Tetszik a hozzáállásod. Mondj többet magadról!" Lépj túl a szabvány "felszedős" próbálkozásokon!

  2. Beszélj közvetlenül neki! Vannak férfiak, akik egyetlen érdeklődő levelet írnak, és sok nőnek elküldik ugyanazt. A formalevelek címzettjeit általában hidegen hagyják az ilyen erőfeszítések, és valószínűleg nem is fognak válaszolni sohasem. Beszélj egyenesen arról, hogy mit mond magáról a saját hirdetésében! Jól jöhet egy megjegyzés, esetleg bók, amiről azt gondolod, hogy érdekes, vicces vagy szorakoztató lehet a számára. Írd meg neki, ha minden "jellemzője" megfelel a számodra, és azt is, hogy miért!

  3. Adj több információt! Ossz meg minél több személyes dolgot magadról, és foglald bele a hirdetésedbe!

  4. Alapvető információ. Tartalmazza leveled a személyes hirdetésed elérhetőségét, hogy a címzett elolvashassa a leírásodat, megnézhesse az arcképed, esetleg meghallgathassa a hangodat, ha azt is feltöltötted. Ha olyan társkereső oldalon vagy, ahol a címzett egyből láthatja az adatlapodat, ilyen gond nem lehet. Így sokkal hamarabb fog válaszolni neked.

  5. Türelem és kitartás! A nők élete manapság eléggé elfoglalt. Lehet, hogy éppen nincs a lakhelyén, vagy leállt nála az internet, a számítógépe lefagyott vagy elromlott, vagy a gyerekek mellett nincs rá ideje, és csak egy héttel később válaszol a leveledre. Várj egy ideig, aztán írj neki újra, megemlítve az első leveledet, és írd meg, hogy valóban érdekel téged.

  6. Az udvariasság... A másik nyertes... "Szia, Tamás vagyok. Írj vissza, ha nem vagy hazug, esetleg tolvaj". A címzettek szeretik, ha hazugnak és tolvajnak nevezik őket, és minden vágyuk, hogy az ilyen negatív üzenetekre válaszoljanak. Szóval ne tedd!

  7. Légy mindig úriember! A levelünk zárósora, amiben jókívánságainkat és boldogságunkat fejezzük ki abbéli reményünkben, hogy válaszolni fog címzettünk, sokat elárul a levél küldőjéről. Talán ez az egyetlen jó dolog, amit aznap hallott, és elég ahhoz, hogy válaszra késztesse Őt.
Vannak kedves, gondoskodó, szerető és gyönyörű nők odakinn, és egyik közülük csak rád vár!

Sok szerencsét, és minden jót kívánok a kereséshez srácok!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

101 romantikus randi ötlet és vidám randi ötletek

Romantikus randit szeretnél vagy vicces dolgokat csinálni a számodra különleges személlyel? Van néhány régi vágású ötletünk,  hogy feldobd a kapcsolatod vagy a házasságod , tölts el egy szórakoztató napot a feleségeddel, férjeddel, barátoddal vagy barátnőddel. Teljesen mindegy, hogy első alkalom lesz, vagy már 50 éve együtt vagytok, az eredeti, különleges ötletek mindig jó hatással vannak egy kapcsolatra, és abban is segít, hogy újra és újra egymásba szeressetek. Szerencsére a romantikus randi ötletek száma gyakorlatilag végtelen. Független attól, hol élsz, milyen körülmények közt, az ötletek körülvesznek. Talán közhelyesnek tűnhet az ódivatú randi gondolata egy olyasvalakivel, aki fontos neked, de hidd el, nem csalódhatsz. Az alábbiakban 101 szórakoztató randi ötletet olvashatsz, de ez csupán a jéghegy csúcsa. Használd a listát arra, hogy újabbakat találj ki, és hozzászólásként írd meg, ha úgy gondolod, hogy érdemes megosztani másokkal is. 101 romantikus randi ötlet és vidám r

10 dolog amit utálok benned - vígjáték

10 dolog amit utálok benned Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 97 perc, 1999 Biancát hiába hívják randira a környék legmenőbb srácai. Nem mintha túlságosan tartózkodó lenne, de morc apja a fejébe vette, hogy míg Bianca nővére, Kat otthon ül, húgának is tilos a bulizás. Kat azonban kiállhatatlan, goromba pokróc, nincs senki, aki ki merne kezdeni vele. Amíg színre nem lép egy srác, aki jobban akarja Biancát a többieknél. A csöppet sem szent cél érdekében felbéreli Patrick Veronát, ezt a rejtélyes múltú, rettenthetetlennek látszó fiatalembert, hogy csábítsa el a mogorva Katet. A terv nem egyszerű, de végrehajtása sokkal bonyolultabb. Újabb szerelmes ifjoncok kerülnek elő, a párok kicsit átrendeződnek, senki nem ért semmit és végül hátha mindenki rátalál arra, akit megérdemel.

Hogyan írjunk személyes hangvételű társkereső hirdetést?

A társkereső oldalakkal kapcsolatosan a legtöbbször férfiak által elhangzó panasz az, hogy a nők nem reagálnak a hirdetésekre illetve az email-ekre. Elkerülheted az ezzel kapcsolatos problémákat, ha követed az alábbi néhány egyszerű tanácsot a hirdetésed megfogalmazását és a hölgyeknek adott válaszaidat illetően. A nők többségét nem szokták lenyűgözni a túlbuzgó, szexuálisan ráutaló megjegyzések. Íme 6 olyan tanács, mely abban segít, hogy hirdetésed tényleg személyes és figyelemfelkeltő legyen, és hogy minél többen válaszoljanak neked. 1. LÉGY ŐSZINTE. A leggyorsabb módja annak, hogy tönkretedd azt ami akár egy gyönyörű barátság is lehetett volna, a hazugság. Ha elhallgatod a tényt, hogy háromgyerekes egyedülálló szülő vagy, azzal elszalasztod a  lehetőséget, hogy rádtaláljon az az ember, aki szívesen osztozna veled a szülői örömökben. Ha nem vagy őszinte, előbb-utóbb visszaüt rád. Engedd meg másoknak, hogy maguk hozzanak döntést, hogy mit fogadnak, vagy nem fogadnak el b