Ugrás a fő tartalomra

Első találkozás a valódi életben

Soha ne hagyd, hogy mások gyakoroljanak rád nyomást az első találkozóval kapcsolatban!

Ha azzal fenyeget valaki, hogy megszakítja veled a levelezést, ha záros időn belül nem akarsz vele találkozni, akkor annak az online kapcsolatnak ott és akkor véget kell vetni. Normális emberek nem fenyegetőznek vagy gyakorolnak nyomást arra, akivel törődnek.

Ha úgy döntesz, hogy találkozol azzal, akinek élvezted az online társaságát, találkozz vele nyilvános helyen, és vidd el a barátaidat!
Az online ismerősöd meg fogja érteni és elfogadja ezt a kívánságodat, ha szándékai őszinték feléd. Ha a találkozó közben úgy döntesz, hogy valahol máshol folytassátok, akkor menjetek a te autóddal!

Ne fogadd el, hogy túl messze kelljen menned gyalog a találkozóra addig, amíg nem ismerted meg jól a másikat. Elsőre csak rövid találkozót tervezz. Ha már első alkalommal világossá válik, hogy azzal az emberrel nem akarsz többet találkozni, akkor egy rövid, de udvarias beszélgetés egy kávé mellett nem lesz olyan fájdalmas, mintha egy egész napot kellene vele eltöltened.

Vedd könnyedén és vidáman a találkozót az eredetileg eltervezett időpontban. Válaszolj őszintén, ha elhangzik a kérdés egy következő találkozóról. Mondd el a barátaidnak, családodnak, hogy hová és kivel mész, és gondoskodj róla, hogy kapcsolatban tudj maradni velük a találkozó ideje alatt, és értesítsd őket, mikor hazaérkezel.

Ha elutazol, hogy online szerelmeddel találkozz, intézd magad az esetleges szállásfoglalást, és ne add ki, hogy hol szálltál meg! Menj a saját autóddal, vagy taxival! Kövesd a fenti tanácsokat, ha először találkozol valakivel! Oszd meg családoddal és barátaiddal a szükséges információkat!

Probléma esetén

Ha kezded bizonytalanul vagy kényelmetlenül érezni magad a találkozón, akkor udvariasan szabadulj meg a helyzettől. Kérj elnézést, és távozz a hátsó ajtón, ha szükséges. Ne habozz segítséget kérni azoktól, akiknek korábban elmondtad, hogy hol és kivel leszel, hívd fel a családodat, barátaidat, vagy ha a helyzet indokolja, akár a rendőrséget is!! Bízz az ítélőképességedben, és ne ijedj meg, ha zavarban vagy az adott helyzetben. Jobb zavarban lenni, mint esetleg fizikai fájdalmat elszenvedni!

Ha követed ezeket a tanácsokat, biztonságban érezheted magad, és teljes egészében élvezheted a másikkal való együttlétet. Légy boldog, és találd meg a szerelmet!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

101 romantikus randi ötlet és vidám randi ötletek

Romantikus randit szeretnél vagy vicces dolgokat csinálni a számodra különleges személlyel? Van néhány régi vágású ötletünk,  hogy feldobd a kapcsolatod vagy a házasságod , tölts el egy szórakoztató napot a feleségeddel, férjeddel, barátoddal vagy barátnőddel. Teljesen mindegy, hogy első alkalom lesz, vagy már 50 éve együtt vagytok, az eredeti, különleges ötletek mindig jó hatással vannak egy kapcsolatra, és abban is segít, hogy újra és újra egymásba szeressetek. Szerencsére a romantikus randi ötletek száma gyakorlatilag végtelen. Független attól, hol élsz, milyen körülmények közt, az ötletek körülvesznek. Talán közhelyesnek tűnhet az ódivatú randi gondolata egy olyasvalakivel, aki fontos neked, de hidd el, nem csalódhatsz. Az alábbiakban 101 szórakoztató randi ötletet olvashatsz, de ez csupán a jéghegy csúcsa. Használd a listát arra, hogy újabbakat találj ki, és hozzászólásként írd meg, ha úgy gondolod, hogy érdemes megosztani másokkal is. 101 romantikus randi ötlet és vidám r

10 dolog amit utálok benned - vígjáték

10 dolog amit utálok benned Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 97 perc, 1999 Biancát hiába hívják randira a környék legmenőbb srácai. Nem mintha túlságosan tartózkodó lenne, de morc apja a fejébe vette, hogy míg Bianca nővére, Kat otthon ül, húgának is tilos a bulizás. Kat azonban kiállhatatlan, goromba pokróc, nincs senki, aki ki merne kezdeni vele. Amíg színre nem lép egy srác, aki jobban akarja Biancát a többieknél. A csöppet sem szent cél érdekében felbéreli Patrick Veronát, ezt a rejtélyes múltú, rettenthetetlennek látszó fiatalembert, hogy csábítsa el a mogorva Katet. A terv nem egyszerű, de végrehajtása sokkal bonyolultabb. Újabb szerelmes ifjoncok kerülnek elő, a párok kicsit átrendeződnek, senki nem ért semmit és végül hátha mindenki rátalál arra, akit megérdemel.

Hogyan írjunk személyes hangvételű társkereső hirdetést?

A társkereső oldalakkal kapcsolatosan a legtöbbször férfiak által elhangzó panasz az, hogy a nők nem reagálnak a hirdetésekre illetve az email-ekre. Elkerülheted az ezzel kapcsolatos problémákat, ha követed az alábbi néhány egyszerű tanácsot a hirdetésed megfogalmazását és a hölgyeknek adott válaszaidat illetően. A nők többségét nem szokták lenyűgözni a túlbuzgó, szexuálisan ráutaló megjegyzések. Íme 6 olyan tanács, mely abban segít, hogy hirdetésed tényleg személyes és figyelemfelkeltő legyen, és hogy minél többen válaszoljanak neked. 1. LÉGY ŐSZINTE. A leggyorsabb módja annak, hogy tönkretedd azt ami akár egy gyönyörű barátság is lehetett volna, a hazugság. Ha elhallgatod a tényt, hogy háromgyerekes egyedülálló szülő vagy, azzal elszalasztod a  lehetőséget, hogy rádtaláljon az az ember, aki szívesen osztozna veled a szülői örömökben. Ha nem vagy őszinte, előbb-utóbb visszaüt rád. Engedd meg másoknak, hogy maguk hozzanak döntést, hogy mit fogadnak, vagy nem fogadnak el b